Fri frakt vid order över 850 kr

Inredning & Design

Sök
Stäng denna sökruta.

Välkommen till oss!

Bohaget dalahästar hittar ni i butikenVälkommen till Bohaget. Kul att du hittade hit.

Bohaget är en inredningsbutik mitt i Småland, i Växjö city hittar ni oss.
Vi har funnits här och förgyllt citylivet sedan 1998.
Vårt stora intresse i livet är inredning och vi väljer noga ut vårt sortiment och handplockar våra leverantörer.

Form och design på Bohaget

Hos oss hittar du kända varumärken blandat med unika prylar som vi mestadels hittar på mässor vi besöker ett par gånger om året.
Vår målsättning är att det ska finnas något för alla smaker och stilar, något som passar lika bra i det moderna hemmet som i stugan på landet.
Vi gillar snygga, enkla och praktiska prylar. Underbart att kunna förena nytta med nöje tycker vi. Form och design helt enkelt.

Hos oss vill vi att du ska hitta dendär inredningsdetaljen som passar perfekt och förgyller ditt hem, presenten du letar efter eller kanske prylen du inte visste att du behövde förrän du såg den.
Vårt sortiment består av allt från mattor och filtar till ljuslyktor, vaser och krokar.
Vi vill ge våra kunder det lilla extra till hemmet. En enklare och vackrare vardag med form och funktion. Det är inredning på vårt sätt.

1998 va året då Bohaget kom till världen och till Växjö city. Efter flera år av funderande och till slut övertygelse om att Växjö behövde en inredningsbutik med härliga prylar till hemmet gjorde jag slag i saken och öppnade min alldeles egna butik.
Trender har kommit och gått genom åren, färger och material har förändrats men Bohagets grundfilosofi har bestått.

Hitta det du söker hos Bohaget

Vi vill att du som kund ska komma till oss och hitta det du söker eller helt enkelt bara vill ha. En praktisk dörrmatta som blir det första man möts av när man kommer hem, en vacker ljuslykta till soffbordet, gå-bort-presenten till grannen eller en mjuk och skön filt till soffan. Det ska helt enkelt finnas något för alla hos Bohaget.

Gillar du Bohaget? Följ oss gärna på Fb och Instagram. Då blir vi glada. Varmt välkommen till oss för inspiration och det lilla extra till ditt hem. Vi har de rätta ingredienserna för hemmet.