Fri frakt vid order över 850 kr

Inredning & Design

Sök
Stäng denna sökruta.

Byten och returer

ÅNGERRÄTT

Vid köp i vår webbutik gäller distanshandelslagen. Det innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Varan ska vara i lika gott skick som när du fick den, det vill säga oanvänd och oskadad. Varan skall vara packad i originalemballage. När du utnyttjar ångerrätten står du som kund för returfrakten. Väljer du att returnera hela din order betalar vi tillbaka det du betalat, inklusive fraktavgiften.  Om din hantering av varan inneburit en värdeminskning av densamma kommer vi att göra ett avdrag med ett belopp motsvarande denna värdeminskning.

Återbetalning utförs senast inom 30 dagar efter att vi mottagit och godkänt returen. Återbetalning av ordersumman görs efter godkänd retur. Vänligen kontakta info@bohaget.com innan du returnerar en vara. Bohaget i Växjö är inte ansvariga för eventuella transportskador vid returförsändelse, skicka därför retur väl emballerat.

BYTESRÄTT

Vid byte, reklamation eller retur, står du för transportrisken. Du som kund ansvarar för att försändelsen inte är skadad innan du tar emot och kvitterar leveransen. Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad. Är varan felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten. I övrigt är det du som kund som betalar returfraken. 

REKLAMATION

Konsumentköplagen ger dig rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Om du tar emot en vara som det är något fel på vill vi att du så snart som möjligt kontaktar oss  via e-post info@bohaget.com. Observera att du måste lämna ett meddelande till oss med information om felet ”inom skälig tid” efter det att du upptäckt det. När vi mottagit den vara som du vill reklamera kommer vi att ta ställning till om det rör sig om ett fel på varan. Om det rör sig om ett fel kommer vi att ersätta dig inom 30 dagar från det att vi mottog varan från dig. Vid godkänd reklamation står vi för frakt och omkostnader kring varan du har reklamerat. Summa återförs till det konto som betalningen gjorts ifrån.